Gratis intake Persoonlijk advies
NL | ENG

Interieur advies op maat

Is er een element in uw interieur waar u niet tevreden mee bent? Klopt de indeling niet? Wilt u andere kleuren gebruiken, maar weet u niet hoe? Krijgt u de verlichting maar niet goed? Kortom: u kunt er uw vinger niet goed op leggen en hebt behoefte aan interieur advies. Advies van iemand die met een frisse en professionele blik kijkt.

Justyna geeft u graag advies over de indeling, kleuradvies en lichtadvies.

Justyna luistert, denkt met u mee en stelt u als bewoners centraal in het vinden van het nieuwe evenwicht in de styling van uw interieur. Soms zit de oplossing in details, soms zijn grotere aanpassingen nodig. Justyna zoekt altijd naar een creatieve oplossing die past bij u, uw situatie en uw huis.

Dat is interieurstyling op maat.

Zoekt u een ervaren interieurstyliste die met respect en aandacht de inrichting van uw huis op zich neemt? Neem dan vrijblijvend contact op met Justyna Remijn van Inside Creations uit Naarden.

Interieur <strong>advies</strong>

Interieur advies

Hoe combineert u twee totaal verschillende stijlen en smaken? Wilt u een compleet nieuwe inrichting of twee interieurs samenvoegen tot één? Zijn de nieuwe meubels te combineren met de oude? Hoe creëert u samen een interieur waarin alle gezinsleden zich prettig voelen?

Justyna geeft interieuradvies en bedenkt samen met u oplossingen voor het gebruik van de verschillende ruimtes in huis. Ze geeft kleuradvies, adviseert over meubels en het mooiste licht, passend bij wie u beiden bent en uw leefstijl.

Justyna combineert en arrangeert binnen uw budget en behoeftes.

Lees verder
Interieur <strong>ontwerp</strong>

Interieur ontwerp

Wanneer kies je voor een interieurontwerp? Een ontwerp is veel uitgebreider dan een interieuradvies en vooral erg handig als je grote veranderingen wilt aanbrengen.

Justyna gaat niet voor standaardoplossingen. Ze kijkt vanuit uw wensen en behoeftes met een kritische blik naar de bouwplannen. Wat is de beschikbare ruimte? Wat is de best passende indeling bij wat u nodig heeft? Dat zijn de uitgangspunten voor haar professionele advies.

Voordat u begint met verbouwen helpt Justyna u met het maken van een interieurontwerp. Zij is het gereedschap waarmee u tot keuzes komt.

Lees verder
Verkoop <strong>styling</strong>

Verkoop styling

Het stylen van een huis ten behoeve van de verkoop is het tegenovergestelde van interieurstyling voor bewoners.

In de verkoop gaat het vooral om het karakter en de specifieke sfeer van uw woning. Dat moet de potentiële koper goed kunnen zien. De potentiele koper moet zichzelf kunnen zien wonen in uw huis. Dit betekent dat uw huis minder persoonlijk wordt, maar wel in waarde stijgt.

Justyna helpt u tegen minimale kosten de maximale prijs voor uw woning te krijgen.

Lees verder

Wil je persoonlijk interieur advies van Justyna?

Neem contact op

Interieur advies

Kleur advies

Kleur is een van de efficiëntste hulpmiddelen van het interieurdesign. Dankzij het transformatievermorgen kan kleur ruimtes vergroten, vormen veranderen, volumes omlijnen en kamers delen of samenvoegen. Ook kan kleur licht en warmte in donkere hoeken overbrengen en de vormen van de meubels accentueren.

Tijdens een intakegesprek bespreekt Justyna met u uw plannen, specifieke ideeën en favoriete kleuren. Zij beordeelt ook hoeveel daglicht valt in elke kamer. Natuurlijk licht verandert gedurende de dag en wordt beïnvloed door de locatie van een kamer. Als de intensiteit en de hoek van de zon verandert,  veranderen ook de kleuren van uw kamer.

Nadat Justyna uw situatie en wensen in kaart heeft gebracht, stelt ze een kleurplan op.

Indeling advies

Vindt u het lastig om zelf een functionele en/of verrassende indeling te maken voor uw (nieuwbouw)woning? Justyna kan voor u een passend indelingsadvies opstellen.

Bij een indelingsadvies wordt er gekeken naar een optimale indeling van de inrichting ten opzicht van de ruimte. Een optimale indeling is gebaseerd op uw wensen en ideeën en daarnaast op uw inrichting, ruimte en praktische overwegingen.
Een indelingsadvies bestaat uit een plattegrond met meubelopstelling en 2D visualisatie, eventueel aangevuld met een 3D weergave van de ingerichte ruimte.

Aanvullend kan Justyna een meubel- en materiaaladvies opstellen, zodat u direct weet welke specifieke meubels (materiaal/merk/model/winkel) zouden passen bij de gemaakte indelingen.  Indien gewenst, gaat Justyna graag met u mee op pad, om u te helpen bij het maken van de juiste aankoopkeuzes.

Licht advies

De juiste verlichting draagt bij aan de juiste sfeer die u wenst in een bepaalde ruimte. Een keuken heeft ander soort verlichting nodig als een woonkamer. Voor sommige ruimtes heeft u juist werkverlichting nodig terwijl een andere ruimte alleen maar sfeerverlichting nodig heeft.

Justyna kan u helpen met het maken van de juiste keus voor uw verlichting.

Interieur ontwerp

2D/3D interieur visualisatie

Vind u het ook zo moeilijk uw voor te stellen welk effect een bepaalde keuze heeft op uw interieur? Vind u het lastig om in een lege of juiste te volle ruimte een beeld te vormen van uw nieuwe interieur? Heeft u moeite met het nemen van beslissingen voor de inrichtingen terwijl de woning nog gebouwd moet worden?

Met 2D/3D-visualisaties kunnen bestaande en nog niet gerealiseerde projecten levensecht in beeld worden gebracht.

Justyna verzorgt 2D of 3D-visualisaties van elk idee, elke vernieuwing en elke aanpassing in uw interieur. Van een andere kleur aan de wand tot aan een complete nieuwe indeling en inrichting. Interieurimpressies, vogelvluchtimpressies, perspectieven en woningplattegronden behoren tot de mogelijkheden.

Lichtplan

U krijgt hierbij advies over de stijl en vormgeving van de verlichting, welke verlichting komt waar, advies over eventuele aanschaf van nieuwe verlichting. Aan de hand van foto’s en plattegronden ziet u de ruimte met de toegepaste verlichting, de lichtpunten en de armaturen. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met uw persoonlijke smaak en sfeervoorkeur, ook het gebruik van de ruimte, de grootte van de ruimte en de daglichttoetreding worden betrokken in het ontwerp.

U ontvangt een uitgebreide lichtadvies met hierin:
* Een plattegrond van de ruimte met hierop aangegeven de voorgestelde lichtpunten
* Een overzicht van de armaturen (bestaand en/of nieuw)
* Een moodboard met gekozen sfeer, uitstraling, stijl & vormgeving lighting

Kleur en materiaal plan

Het gebruik van kleuren en materialen in uw ruimte is zeer bepalend voor de sfeer. Nog belangrijker is om dit goed op elkaar af te stemmen, zodat er een compleet geheel ontstaat.

Het kleur en materiaal plan geeft het gebruik van alle kleuren en materialen aan in uw ruimte, van vloer tot wanden en plafonds. Zelfs de stoffering en materialen van uw meubels worden bepaald.

Verkoop styling

Verkort consult

Deze optie is ideaal voor huiseigenaren met een beperkt budget, die graag zelf klussen. Justyna loopt samen met u om en door uw huis. Zij kijkt met de ogen van de potentiële koper. U krijgt een helder advies op alle punten die de verkoop van uw woning kunnen benadelen. Aan het eind van het consult geeft Justyna u een top 10 van belangrijkste verbeteringen.

Basis consult

Dit consult bestaat uit een 2-3 uur durend huisbezoek waarbij Justyna elke ruimte, kamer voor kamer, bekijkt. U krijgt direct, en later op schrift, tips en adviezen voor de buitenkant en binnenkant van uw woning. Tips over opruimen, minder persoonlijk maken, kleurgebruik, accessoires, meubelopstellingen en het creëren van rust en ruimte.

Live-in verkoopstyling

Dit is de meest uitgebreide variant waarbij Inside Creations uw huis in perfecte staat brengt voor een Open Huis. Op basis van een basisconsult berekent Justyna een prijs voor de uitvoering van de gegeven adviezen. Zij realiseert de verkoopstyling. Het kan zijn dat het hiervoor nodig is om bepaalde zaken aan te schaffen, te huren, in te pakken, op te slaan of te repareren.

Heb je nog vragen of kan ik nog ergens mee helpen?

Neem contact op
Inside Creations © 2020. Alle rechten voorbehouden.