Gratis intake Persoonlijk advies
NL | ENG

InsideCreations-0019 (1)

Wil je zelf meedenken over de styling van je interieur?

Huur Justyna in als jouw persoonlijke interieurcoach en boek Quickstyling aan Huis

 

Met Quickstyling aan huis krijg je anderhalf uur interieuradvies met praktische stylingtips en inspiratie. Justyna geeft je toepasbare suggesties waar je na de afspraak direct zelf mee aan de slag kunt. Laagdrempelig, betaalbaar en snel.

Tijdens de interieuradvies brengt Justyna jullie wensen in kaart. Ze spreekt hierin met iedereen die in huis woont en van de ruimte gebruik maakt. Als neutrale partij schetst ze hoe de ruimte voor alle gezinsleden optimaal in te richten. Ze houdt rekening met toekomstige ontwikkeling in een duurzaam ontwerp. Ze smelt – op het eerste gezicht onverenigbaar – behoeftes samen.

Jullie bespreken wat je hiervan wil leren of opsteken. Justyna laat je graag haar favoriete shopadressen zien. Ze legt je uit hoe zij naar de te ruimte kijkt en tot haar visie komt. Ze is je reisleider en neemt je mee naar jullie unieke interieurbestemming.

 

Benieuwd wat ik met Quickstyling voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Contact informatie

Justyna Remijn

0615868671

InsideCreations-0023 (1)
Quickstyling aan Huis

Heb je het gevoel dat je interieur nog niet helemaal klopt? Of wil je meer sfeer creëren?

Dat kan al met een beperkt budget. Want smaak en creativiteit hebben niets met geld te maken. Het is Justyna’s ambitie om een passend interieur voor iedereen bereikbaar te maken.

Met Quickstyling aan huis krijg je anderhalf uur interieuradvies met praktische stylingtips en inspiratie, waar je zelf direct mee aan de slag kunt. Het is een betaalbare en snelle manier om je interieur een frisse look te geven.

_ABP9202 (1)
Interieur Ontwerp

Hoe combineert u twee totaal verschillende stijlen en smaken? Wilt u een compleet nieuwe inrichting of twee interieurs samenvoegen tot één? Zijn de nieuwe meubels te combineren met de oude? Hoe creëert u samen een interieur waarin alle gezinsleden zich prettig voelen?

Justyna geeft interieuradvies en bedenkt samen met u oplossingen voor het gebruik van de verschillende ruimtes in huis. Ze geeft kleuradvies, adviseert over meubels en het mooiste licht, passend bij wie u beiden bent en uw leefstijl.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Justyna's projecten

Inside Creations © 2020. Alle rechten voorbehouden.