Gratis intake Persoonlijk advies
NL | ENG

InsideCreations-0003 (1)

Wil je het stylen en ontwerpen van je interieur helemaal uitbesteden?

 Huur Justyna in als jouw professionele interieurdesigner

 

Het project start met een intakegesprek bij jou thuis. Bij de intake betrekt Justyna alle bewoners en gebruikers. Dus ook je man, je kinderen en je hond komen aan het woord. Het succes van een fijne woonruimte valt of staat met précies de juiste mix en de optimale combinatie tussen álle wensen en behoeftes. Dan voelt iedereen zich thuis.

Contact informatie

Justyna Remijn

0615868671

Helicopterview

Als interieurontwerper en neutraledesignadviseur schetst Justyna hoe de ruimte voor alle gezinsleden zo functioneel en prettig mogelijk wordt. In haar achterhoofd houd ze zicht op maximale benutting van de leefruimte. Ze houdt rekening met toekomstige ontwikkelingen van je gezin in een duurzaam ontwerp. Zo smelt ze alle woonwensen samen.

Projectbegeleider

Na de intake ontvangen jullie een 2D of 3D tekening en de mogelijkheden voor het interieurontwerp, de inrichting en de styling van de ruimte. Jullie kiezen, Justyna voert het voor jullie uit. Dat kan op elk door jouw gewenst niveau. Van styling en bijbehorende inkopen doen, de benodigde vakmensen inhuren en instrueren tot het strak managen van het hele project en zorg dragen voor uitvoering en opleveren volgens planning.

Zoekt u een ervaren interieurstyliste die met respect en aandacht de inrichting van uw huis op zich neemt? Neem vrijblijvend contact met me op.

_ABP9202 (1)

Interieurontwerp

Hoe combineert u twee totaal verschillende stijlen en smaken? Wilt u een compleet nieuwe inrichting of twee interieurs samenvoegen tot één? Zijn de nieuwe meubels te combineren met de oude? Hoe creëert u samen een interieur waarin alle gezinsleden zich prettig voelen?

Justyna geeft interieuradvies en bedenkt samen met u oplossingen voor het gebruik van de verschillende ruimtes in huis. Ze geeft kleuradvies, adviseert over meubels en het mooiste licht, passend bij wie u beiden bent en uw leefstijl.

InsideCreations-0023 (1)

Quickstyling aan Huis

Heb je het gevoel dat je interieur nog niet helemaal klopt? Of wil je meer sfeer creëren?

Dat kan al met een beperkt budget. Want smaak en creativiteit hebben niets met geld te maken. Het is Justyna’s ambitie om een passend interieur voor iedereen bereikbaar te maken.

Met Quickstyling aan huis krijg je anderhalf uur interieuradvies met praktische stylingtips en inspiratie, waar je zelf direct mee aan de slag kunt. Het is een betaalbare en snelle manier om je interieur een frisse look te geven.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Justyna's projecten

Inside Creations © 2020. Alle rechten voorbehouden.