Gratis intake Persoonlijk advies
NL | ENG

Justyna’s aanpak: ik maak ruimtes geïnspireerd door u

Welk interieuradvies Justyna u ook geeft, u en uw huisgenoten staan daarin centraal. Uw persoonlijkheid, levensstijl en temperament vormen samen met uw huis, architectuur, ligging en omgeving een geheel. De inrichting van uw huis is een verlengstuk van u als bewoner. Daardoor is ieder interieurontwerp uniek.

Justyna is, met haar achtergrond als psycholoog, goed in het ‘lezen’ van mensen. Ze luistert en heeft snel door waar u behoefte aan heeft. Dat vertaalt zij in een prachtig interieur waarin u zich comfortabel voelt. In uw huis kunt u zijn wie u bent. Het is voor u de plek waar u altijd kunt ontspannen en gelukkig bent.

Om nauwkeurig te zijn, volgt Inside Creations deze 3 stappen:

1

Intake: het is tijd om elkaar leren kennen zodat u vertrouwen krijgt in Justyna en haar werkwijze. Justyna zal vragen stellen over u, uw leefstijl, hobby’s, voorkeuren en wensen met betrekking tot uw interieur. Ze maakt daarvan aantekeningen en maakt foto’s van de huidige situatie. Na de kennismaking stuurt Justyna u een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte, start zij met het maken van een ontwerp.

2

Ontwerp maken: Justyna maakt een ontwerp voor het interieur. Hierin vindt u een plattegrond van de woning, kleurenschema, voorstel voor meubels en een 2D of 3D- visualisatie van het ontwerp. Waar mogelijk en noodzakelijk voegt zij voorbeelden van stoffen en materialen toe. U krijgt het voorstel persoonlijk gepresenteerd bij u thuis. Naar aanleiding van uw reacties past Justyna het ontwerp aan totdat u tevreden bent.

3

Uitvoering: Justyna kan voor u van A tot Z de realisatie van uw nieuwe interieur regelen. Het laatste onderdeel, de aanschaf van meubels, accessoires, keuken, vloeren, verf, behang en lampen, doet Justyna graag samen met u. Maar zo u wilt, kan zij dat ook voor u doen. U hoeft zich dan nergens zorgen om te maken. Afhankelijk van het interieurontwerp en uw wensen, stelt Justyna een passend team van specialisten samen. Zij is de projectmanager, coördineert de uitvoering en is uw contactpersoon.

Inside Creations © 2020. Alle rechten voorbehouden.